LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Woodies Zwolle haalt Route 66 gasten op per luxe Lincoln

Zwolle – Voor iedereen die wel eens een bijzonder avondje uit wil komt Woodies Zwolle deze zomer met een typische Amerikaans arrangement. De nieuwe gelegenheid aan de Melkmarkt in Zwolle biedt op de maandagen, dinsdagen en woensdagen het speciale Route 66 menu.

Van huis opgehaald met luxe Lincoln

De gasten kunnen die avond genieten van een 3 gangen verrassingsmenu van de chef met 1 inbegrepen consumptie binnenlands gedestilleerd.

Maar het bijzondere is dat iedereen die dit arrangement boekt thuis wordt opgehaald met een luxe Lincoln. Uiteraard staat ook na afloop van de avond de chauffeur weer klaar om de gasten thuis te brengen.

Er zijn wel een paar restricties. De speciale Amerikaanse taxiservice wordt geboden tot maximaal 20 kilometer vanaf Zwolle. Bovendien is het arrangement beperkt beschikbaar en afhankelijk van het aantal boekingen per avond. De Lincoln taxi rijdt alleen in juli, augustus en september.

2 personen: € 66,-

Gereserveerd kan worden via de website van de gelegenheid. Zij nemen dan contact met de gasten op om de tijd af te spreken waarop de luxe Lincoln voor de deur staat. Het Route 66 arrangement voor 2 personen kost het mooie bedrag van € 66,-. Voor 4 personen is het € 99,-.

Route 66 menu Woodies

 

shutterstock_142573684

Woodies Zolle
Woodies Zolle
Woodies Zolle
Woodies Zolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button