CoronavirusNieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

214 coronabesmettingen in IJsselland afgelopen week

Zwolle – De Veiligheidsregio IJsselland maakt melding van 214 positieve coronatests in onze regio (Zwolle: 48 per 100.000 inwoners) de afgelopen week. Vandaag waren er 33 nieuwe gevallen in de hele regio. (Zwolle 11 positieve tests donderdag 24/9)

Signaalwaarde

Het aantal van 214 besmettingen zit nog onder de regionale signaalwaarde van 256. Gaat deze overschreden worden dan volgen er maatregelen zoals die nu ook al in code oranje gebieden gelden.

Vijf voor 12

De Veiligheidsregio IJsselland spreekt van een ‘Vijf voor 12’ situatie. “We moeten ons gedrag aanpassen. Houd u aan de basisregels. Let vooral op bij privéfeestjes en bijeenkomsten!Ook uw zus, vriend, collega of buurman kan u besmetten. Anders verliezen we ook hier onze vrijheid en komen er maatregelen.” zo stelt de Veiligheidsregio IJsselland in haar driedaagse update.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button