Kunst & CultuurLifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

1e Zwolse carnavalsbeurs vandaag in De Bierton

Op zondag 30 november 2014 vindt de 1e Zwolse Carnavalsbeurs plaats in de Nieuwe Bierton. Deze Beurs is van, voor en door carnavalsvierders.

De deuren van de Nieuwe Bierton zijn geopend vanaf 12.00 en de beurs duurt tot 17.00 uur. Iedereen is welkom en de entree is GRATIS.

Deelnemers aan de beurs zijn Carnavalsverenigingen, carnavalsgroepen, kapellen, particulieren, ondernemers en hobbyisten. Er is voor ieder wat wils: Er is carnavalskleding te koop, zowel nieuw als gebruikte. Je kunt ook op bestelling een origineel carnavalskostuum laten maken. Ook zijn er nieuwe, eigengemaakte hoeden te koop. Daarnaast zijn er grimeuses aanwezig waarbij je een workshop kunt volgen. Verschillende Carnavalsverenigingen bieden allerlei zaken aan, waarmee je hen kunt steunen en natuurlijk is er ook de mogelijkheid om lid te worden van een Carnavalsvereniging.

Tijdens de Carnavalsbeurs worden er activiteiten voor de kinderen georganiseerd en ook is er een muzikale omlijsting.
Alle plekken zijn vergeven; er is nog wel een reservelijst voor deelnemers.

Informatie over de beurs kun je vinden via Facebook: www.facebook.com/carnavalsbeurszwolle en voor vragen en opmerkingen kun je mailen naar : carnavalsbeurszwolle@gmail.com

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button