BasketbalNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Vanmiddag Landstede Basketbal – Donar + Kindermiddag

UPDATE

De wedstrijd van zondag 30 november tussen Landstede Basketbal en Donar begint een half uur eerder. Het duel start dus niet om 14.00 uur, maar (op verzoek van de NOS) om 13.30 uur.


 

Zwolle – Op zondag 30 november speelt Landstede Basketbal de altijd spectaculaire competitiewedstrijd tegen Donar. Omdat basketbal een echt familie-uitje is én het bijna Sinterklaas is, wordt dit een speciale Kindermiddag!

Studenten van het projectteam SportEve (van Landstede MBO Sport & Bewegen) hebben een speciaal programma bedacht met extra activiteiten voor kinderen. In de hal naast het center court wordt onder andere een springkussen neergezet en kinderen kunnen een Pietendiploma halen door mee te doen aan een spellencircuit.

We hopen dat er ook nog wat Zwarte Pieten een gaatje in hun volle agenda hebben voor een bezoekje aan het sportcentrum en natuurlijk is ook mascotte Victory aanwezig om de kinderen te vermaken. Na afloop van de wedstrijd kunnen alle kinderen de spelers van Landstede Basketbal persoonlijk ontmoeten en een handtekening vragen tijdens een Meet & Greet op het center court.

De deuren van het Landstede Sportcentrum zijn geopend vanaf 13.00 uur. De wedstrijd start om 14.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Back to top button