Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zwetsen en Kletsen festival tot Walk of Peace! Dit zijn de evenementen dit weekend!

Foto: RTV Focus

Vredesvieringen

19 september 19:00 – 20:00 | Peperbuskerk

Vredesvieringen zijn er op zondag 19 september onder meer in de OLV Basiliek (Peperbuskerk).Voor vrijwel alle activiteiten is het noodzakelijk dat deelnemers zich vooraf opgeven. Op de site staat vermeld hoe dat voor elke activiteit kan.

Meer informatie

Nieuw Zwols festival in Park de Hogenkamp brengt met overvol programma vertier voor jong en oud

18 september¬†–¬†19 september | park de Hogenkamp

Op zaterdag 18 en zondag 19 september vindt de eerste editie plaats van Festival Zwetsen & Kletsen. Een eerste productie, van de in maart 2020 opgerichte Stichting Wildebras. Park de Hogenkamp gelegen in Dieze Oost vormt dan het podium voor een ramvol cultureel programma voor jong en oud.

Meer informatie

Walk of Peace

18 september 13:30 | OBS de Springplank

De Zwolse wijk Diezerpoort is het decor van de landelijke Walk of Peace op zaterdag 18 september, op de eerste dag van de nationale Vredesweek. In kleine groepen gaan we door de wijk Dieze, verkennen deelnemers lopend de wijk en maken contact met wijkbewoners en organisaties in een wandeling van ongeveer 3,5 kilometer.

Meer informatie

Nazomerfeest Nooterhof ‚Äď natuur dichtbij huis

19 september 13:00¬†–¬†17:00 | Doepark Nooterhof

Op zondag 19 september 2021 van 13.00 tot 17.00 uur gaan we samen met allerlei organisaties op creatieve wijze aan de slag met het thema: Natuur dichtbij huis. Met groene activiteiten voor jong en oud, zoals eetbare insecten, een enorm ganzenbord en braakballen uitpluizen.

Meer informatie

Foto © RTVFocusZwolle © Marrit Elsinga

Vredesmeditatie

18 september 11:00¬†–¬†12:00 | Rodetorenplein

Zaterdag 18 september is om 11.00 uur een vredesmeditatie bij het Rode Torenplein. Voor vrijwel alle activiteiten is het noodzakelijk dat deelnemers zich vooraf opgeven. Op de site staat vermeld hoe dat voor elke activiteit kan.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen

Back to top button