EconomieEr op uit TipsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zaterdag 15 april langste catwalk in Zwolle!

Zwolle – Meer dan 250 meter lang is de catwalk die zaterdag 15 april gebruikt wordt om de nieuwste voorjaarsmode te showen. Winkeliersvereniging Het Eiland en een zestal ondernemers uit het Weeshuisgebied slaan de handen ineen om een uniek modespektakel neer te zetten!

Het Eiland winkelgebied

Beleven

Om zo’n lange catwalk interessant te houden starten de modellen steeds vanaf verschillende tijden. Dit betekent dat er continue modellen op de rode loper zich bewegen, je telkens weer verrast wordt en zelfs oog in oog komt te staan met deze modellen die de mooiste fashion dragen. Fashion voor jong, oud en alles daar tussen in. De rode loper doet ook twee pleinen aan, het plein voor Waanders en het plein voor Pistache. Daar is van alles te beleven, voor kinderen, voor de ouders, voor iedereen.

Er is muziek van DJ’s, er zijn hapjes en drankjes, voor de kinderen zijn er speelmogelijkheden en entertainment.

Er is van alles te beleven, loop gerust een stukje mee over de catwalk, van het ene naar het andere plein!

catwalk

Het-Eiland-Plattegrond

Catwalk

De rode loper wordt uitgelegd vanuit de Broerenstraat, ter hoogte van C&A – Twinkel Kidz, en gaat vandaar over het plein Achter de Broeren voor Waanders langs richting Het Eiland. Dan Het Eiland in, over het pleintje bij Pistache, richting de Korte Smeden. Vijftien lokale ondernemers doen mee aan dit fashion event. Deze ondernemers, elk met hun eigen modellen, tonen met plezier de allerlaatste modetrends. Het event start om 14.00 uur en gaat door tot 17.00 uur.

 

Banner Langste Catwalk van Zwolle

Meer bekijken

Geef een reactie

Back to top button