Dit is een commerciële partnerbijdrageOndernemend nieuws

Waarom een maatwerk interieur een meerwaarde is voor je woning


Dit is een commerciële partnerbijdrage.

Wist je dat de mogelijkheden van maatwerk eindeloos zijn? Maatwerk in je interieur is niet alleen uniek en functioneel, maar ook nog esthetisch en duurzaam. Wij vinden maatwerk een echte meerwaarde voor je woning. Een waardevolle investering dus. In dit artikel vertellen we je graag wat meer over de eindeloze mogelijkheden en de redenen waarom maatwerk een meerwaarde is.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Maatwerk houdt niet op bij een maatwerk kast. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Zo kun je voor zowel binnen als buiten jouw deur op maat laten maken, maatwerk zonwering, raamdecoratie en horren, maar ook maatwerk keukens, wasmachinekasten en inloopkasten.

Past perfect in elke ruimte

Wanneer je kiest voor maatwerk, zorg je ervoor dat het maatwerk item naadloos in de door jou beoogde ruimte of kamer past. Heb je een kamer met allerlei hoekjes of een bovenverdieping met schuine wanden? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met afwijkende vormen en/of bijzondere afmetingen. In tegenstelling tot maatwerk passen standaard meubelstukken dan nooit helemaal perfect.

De ruimte wordt optimaal benut

Kasten worden steeds vaker op maat gemaakt. Waarom? Omdat je met een maatwerk kast of een maatwerk kastenwand de ruimte optimaal benut. Kleine kamer, lastige hoek of schuin dak? Een maatwerk kast wordt zo ontworpen dat iedere centimeter functioneel is.
Niet alleen qua ombouw, maar ook qua inbouw wordt de ruimte optimaal benut. Heb je liever legplanken, hangroedes of lades? Bij maatwerk bepaal je precies hoe jouw kast eruit komt te zien, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant.

Uniek, stijlvol én esthetisch

Maatwerk biedt de mogelijkheid om een uniek en persoonlijk ontwerp te realiseren. Zo heb je de keuze uit verschillende materialen, afwerkingen, kleuren en stijlen. Van hout tot stof en van metaallook tot glas. Modern, minimalistisch, klassiek of landelijk. Zelfs wanneer je op zoek bent naar een specifieke kleur kan dit gerealiseerd worden. Alles afhankelijk van de stijl die jou aanspreekt en de stijl die jij wilt realiseren met je interieur.

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

Maatwerk meubels en andere items worden altijd gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit, met behulp van duurzame constructies en een uitstekende afwerking. Daarnaast worden ze vervaardigd met oog voor detail en vakmanschap. Met maatwerk investeer je dus echt in kwaliteit. Je haalt niet alleen iets moois in huis, maar iets dat ook bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij maatwerk dus altijd centraal.

Meer dan 50 jaar maatwerk bij Hubo

Wil je een échte vakman voor jouw maatwerk meubels. Maak dan kennis met het vakteam van Hubo bij jou in de buurt. Of je nu twee linkerhanden of twee rechterhanden hebt: iedereen is welkom. Onder het genot van een kopje koffie worden jouw wensen, eisen en het budget besproken. Eén van de vakmensen komt bij je langs om alles op te meten. Is jouw meubel op maat klaar? Dan wordt deze ook bij je thuis geplaatst. De klusdienst van Hubo bestaat niet voor niets al meer dan vijftig jaar.


Dit is een commerciële partnerbijdrage.

Gerelateerde artikelen

Back to top button