Dit is een commerciële partnerbijdrageOndernemend nieuws

Voortaan bij Sons Real Estate voor alles omtrent vastgoed


Dit is een commerciële partnerbijdrage.

Sons Real Estate is een jong en fris vastgoedbedrijf met inmiddels een vaste positie in de vastgoedmarkt. Net als de velen andere vastgoedbedrijven beschikt Sons Real Estate over een volwaardige verhuurafdeling met meerdere vastgoedspecialisten en makelaars in dienst. De broers van der Meer, ooit actief in de woningbouw, hebben vele wegen bewandeld om uit te komen op de prachtige vastgoed gerelateerde activiteiten waar men momenteel mee bezig zijn. Zo verruilde Michael van der Meer zijn bouwonderneming voor een toen nog jong en fris vastgoedbedrijf, hetgeen inmiddels een vaste speler is geworden in de vastgoedwereld. Gespecialiseerd in woningrenovatie en herstelwerkzaamheden aan vitale vastgoeddelen, is hij zijn weg gaan vervolgen in het renoveren van klushuizen. Dit liep zo goed dat broer Nick er snel in werd gesleept en inmiddels op dagelijkse base bezig is met bezoeken van huizen, bedrijfspanden en beleggingspanden. Zo zit hij de volle week achter het stuur om niet enkel te kijken naar wat beter kan in voornamelijk woningen, maar ook naar het gebruiksdoel van alle soorten vastgoed. Zo kijkt Michael breder naar toepassings- of aanpassingsmogelijkheden van huizen. Soms is het doel zichzelf voorbij gegaan en dient het huis beter aangepast te worden aan de huidige tijd. Landelijk wonen heeft een ander begrip en vele mensen willen nu degelijkheid en een strakke uitstraling. Wat ook steeds vaker voorkomt zijn leegstaande bedrijfspanden die beter als woning in de markt kunnen worden gezet.

Uitgegroeid van kleinschalig familiebedrijf naar gerenommeerd vastgoedbedrijf met tientallen werknemers

Sons Real Estate is ooit gestart als familiebedrijf, maar dat is het al lang niet meer. Met tientallen werknemers en partners wordt de formule gerund door vele enthousiastelingen. De grootste afdeling van Sons Real Estate is de opkoopafdeling. Middels snelle transacties weet men de portefeuilles snel in aantallen te laten toenemen. Mensen kunnen heel vlug een huis aan ons verkopen en weten ons steeds vaker te vinden. De algemene bekendheid is ook toegenomen, mede door onze transparante werkwijze zonder al teveel poespas. Mensen komen niet enkel met klushuizen, maar ook gewoon met nieuwe woningen, verbouwde huizen of leegstaand vastgoed. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken, of Sons Real Estate heeft er een praktisch uitvoerbare oplossing voor.

Snel een bod ontvangen op je huis? Meldt vrijblijvend aan!

Dus voor twijfelt raden wij aan om je huis of ander vastgoed type aan te melden voor een gratis en vrijblijvend bod. Het verplicht tot niets en alle soorten huizen kunnen aan Sons Real Estate worden verkocht. De verkoop heeft vele voordelen, zoals het ontbreken van financieringsvoorbehoud en zelfs de optie om direct een (fors) voorschot te ontvangen. Na aanmelding kun je er direct vanaf zien en anders onderhandel je verder met een vast contactpersoon binnen Sons Real Estate.


Dit is een commerciële partnerbijdrage.

Gerelateerde artikelen

Back to top button