EconomieNieuws uit ZwollevacatureVoorpagina

Vrijwilligersvacature: presentator / radio DJ lokale omroep Zwolle

We zijn op zoek naar enthousiaste presentatoren die één of meerdere dagdelen per week een ochtend of middagprogramma  willen presenteren op de radio (TV). Tijdens het programma doe je interviews met mensen die op dat moment in het nieuws zijn, lees je het nieuws, weer en verkeer voor en heb je ook leuke gesprekken over ‘zachtere’ niet-nieuwsonderwerpen die Zwollenaren bezig houden. Je informeert de kijker en luisteraar op een leuke manier over wat er die dag speelt. Uiteraard draai je muziek tussendoor. Soms speelt er een band die je aankondigt. Voor aanvang van de uitzending bereid je samen met de redactie de uitzending voor. Je werkt ook in de uitzending samen met een beeldredacteur / nieuwslezer.

Ben je enthousiast, representatief en breed maatschappelijk georiënteerd? Stuur een mail naar rtvfocuszwolle@gmail.com

Vaardigheden

Ben je ook nog eens goed in Nederlands en Engels? En heb je daarnaast ook nog gevoel voor humor, timing en professionaliteit? Dan lijkt het ons erg leuk als je ons team komt versterken.

Overige informatie

We hebben een gezellig team van vrijwilligers en stagiaires. We zitten op de 3e etage van de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes in Zwolle. Geen ervaring? Geen probleem. Je krijgt bij ons een startopleiding.

Gerelateerde artikelen

Back to top button