KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Vragen over het geheugen? Kom naar de Bovenkamer!

Zwolle – Bij ouder worden horen ook zorgen, zoals zorgen over het geheugen. Een beetje vergeetachtig zijn hoort er vaak bij, maar er kan ook meer aan de hand zijn. Veel mensen vinden het spannend om hier advies over te vragen. Vanaf dinsdag 1 juni kan je hiervoor terecht bij de Bovenkamer.

De Bovenkamer

De Bovenkamer is een initiatief van SamenOuderen, een beweging van WijZ welzijn, SamenZwolle en diverse (zorg)partners, waaronder Beter Thuis Wonen, ZwolleDoet, Icare, Driezorg, wijkcentrum de Bolder, de Stadkamer en Stichting Wijkgemeenschap AA-landen.
De Bovenkamer is een inloopactiviteit/plek waar mensen met geheugenproblemen, mantelzorgers en vrienden elkaar ontmoeten. In huiselijke sfeer, samen een kop koffie drinken. Ruimte om vragen te stellen, voor een luisterend oor, maar ook om anderen te ontmoeten. De sfeer is laagdrempelig en ongedwongen. Er is altijd een professional aanwezig en er zijn verschillende thema’s die besproken worden. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie

De Bovenkamer vindt plaats in De Bolder aan Dobbe 29. Vanaf dinsdag 1 juni ben je iedere dinsdag tussen 10:30 en 12:00 uur welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kan gewoon binnenlopen. Voor vragen over de Bovenkamer, mail naar info@wijz.nu.

In Zwolle regelen we het samen

Deze activiteit is onderdeel van SamenOuderen. Een initiatief van WijZ Welzijn, SamenZwolle en diverse zorgpartners om Zwolse ouderen een mooie daginvulling te geven. Bekijk het complete aanbod op https://www.samenzwolle.nl/samenouderen.

Aanbod

Gerelateerde artikelen

Back to top button