Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Video – Zwolle overspoeld door bruisende studenten

Zwolle – Woensdag werd Zwolle overspoeld door grote groepen studenten voor de MBO Bruisdag. Herkenbaar aan een eigen kleur T-Shirt liepen ze in groten getale door de stad. 4600 maar liefst! Voor het zesde jaar op rij een deelnemersrecord voor de organisatie van dé introductiedag voor het mbo.

Het doel van de MBO Bruisdag is om nieuwe studenten kennis te laten maken met elkaar, de opleiding en de stad Zwolle. De kersverse mbo-studenten konden kiezen uit twee verschillende programmaonderdelen. Bij ‘Zwolle Rond’ werd er letterlijk een rondje gemaakt door de stad langs alle highlights. Programmaonderdeel ‘Relax in the City’ was de feestelijke afsluiting met ontspanning, dansen en wat drinken.

Met de Bruisdag én de vorige week gehouden Bruisweek voor het hbo zit de introductie voor studerend Zwolle erop. Vanaf morgen begint het gewone leven weer en zal er hard gestudeerd moeten worden.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button