Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

Versterking voor selectie Zwolsche Boys

Zwolle – De selectie van derdeklasser Zwolsche Boys wordt na de zomer aangevuld met Kevin Zomerdijk en Mohamed Maghri. Middenvelder Zomerdijk (22) komt over van stadgenoot Be Quick’28 en back Maghri (33) verruilt SC Angelslo uit Emmen voor de groenwitten uit Zwolle-Zuid.

Beide spelers trainen al enige tijd mee met de selectie van hoofdtrainer Bart Ester en zijn inmiddels lid van Zwolsche Boys. Vanaf volgend seizoen zijn ze speelgerechtigd. Maghri werd vorig seizoen kampioen met Angelslo en speelde eerder onder andere voor VV Emmen en VVJ uit Utrecht. Zomerdijk speelde sinds de jeugd bij Be Quick’28.

Voor Maghri was een verhuizing naar Zwolle de reden dat hij deze overstap maakt. Via selectielid Eugene Webb leerde hij Zwolsche Boys kennen, en inmiddels voelt hij zich al helemaal thuis bij ‘dit mooie volksclubje’, zoals hij het zelf noemt. Zomerdijk gaat zijn vriend en naamgenoot Kevin Westerbeek achterna, die vorige zomer dezelfde overstap maakte.

In de selectie van Zwolsche Boys keert na de zomer ook een oude bekende terug. Bas de Man (27), voor dit seizoen negen jaar lid van het eerste elftal, pakt het selectievoetbal weer op. Deze jaargang speelt De Man in het 4e in verband met studieverplichtingen op trainingsavonden. Vanuit JO19-1 sluit ook Kees de Jong komend seizoen aan bij het eerste elftal van de 101-jarige vereniging. Eerder maakte Zwolsche Boys al de komst van spits Jeffrey de Nooijer (KHC) bekend.

Kevin Zomerdijk © Zwolsche Boys
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button