112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vermissing 59-jarige Henk Bos uit Zwolle baart politie zorgen

Zwolle – De politie in Zwolle onderzoekt de vermissing van Henk Bos. Henk Bos stapte afgelopen vrijdag in de trein naar Arnhem om zijn ligfiets op te halen maar hij kwam niet thuis. De politie vraagt het publiek nogmaals uit te kijken naar Henk.

Henk Bos was vorige week opgehaald in Arnhem en zijn ligfiets was achtergebleven bij de stalling van het station. Hij leek van plan die vrijdag zelf te gaan halen. Hij stapte in de trein en hij heeft de fiets bij de NS-stalling opgehaald. Zondag 2 juli aan het eind van de middag werd bij ons gemeld dat Henk Bos nog niet thuis was.

De politie heeft vanaf dat moment zijn sociale omgeving benaderd en andere voor hem bekende mensen en plaatsen. Aanvullend werd hij vermeld op de pagina vermiste personen van de politie. Op de facebookpagina’s van o.a. Arnhem en Zwolle werd een oproep naar het publiek gedaan. Dat leidde tot meerdere tips maar niet tot het aantreffen van Henk. Onderzoek van bankgegevens en zijn telefoon gaven eveneens geen houvast.

Medicatie en zorg

Henk gebruikt medicatie en voorover bekend heeft hij deze niet bij zich. Voor langere termijn kan dat een extra risico vormen voor zijn gezondheid. Henk heeft ook periodiek zorg nodig. Dit zijn belangrijke redenen voor deze herhaalde oproep naar hem uit te kijken.

Henk Bos

Signalement

Zijn laatst bekende verblijfplaats was het station in Arnhem. Mogelijk is hij op weg naar huis richting Zwolle, maar evengoed kan hij van de route zijn afgedwaald.

Kleding: Henk draagt een vale legergroene jas tot op de heupen. Daaronder een lichtgrijs t-shirt over de broek. Verder draagt hij een zwarte of donkerkleurige lange broek en lichtkleurige (mogelijk grijs) schoenen. Hij heeft een donkerblauwe ligfiets bij zich.

Treft u hem aan of heeft u hem bijvoorbeeld eerder op de dag gezien? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844

henk-bos-17024178

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button