112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Verdachte steekpartij noodopvang Leger des Heils aangehouden

Zwolle – In de nacht van zondag op maandag rond 02.00 uur vond een steekincident plaats in een pand aan de Burgemeester van Walsumlaan. Daarbij raakte een 39-jarige man ernstig gewond. Agenten gingen direct na de melding ter plaatse en troffen elders in het pand de verdachte aan. Hij werd meteen aangehouden.

Aanwezige medewerkers in het pand hadden zich inmiddels over het slachtoffer ontfermd. Voor de gewonde man kwam een ambulance ter plaatse, waarmee hij naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere medische behandeling.

Forensische opsporing doet sporenonderzoek in het pand. Enkele zaken zijn voor het onderzoek inbeslaggenomen, waaronder een steekvoorwerp.

De verdachte is een 61-jarige inwoner van Zwolle, hij wordt verdacht van poging doodslag. De man zit ingesloten voor verhoor. De districtsrecherche doet verder onderzoek naar de toedracht.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button