CoronavirusKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Stadkamer weer open voor publiek vanaf 20 mei

Zwolle – Bibliotheken mogen vanaf 20 mei weer open. Je bent dan ook weer welkom bij Stadkamer om zelf je boek uit te zoeken van maandag t/m vrijdag 13.00-17.00 uur en zaterdag van 10.00-12.00 uur. Vanaf dinsdag 25 mei hebben we weer ruimere openingstijden en kun je in Centrum ook weer terecht om een krant te lezen aan de leestafel of om te studeren

Vanaf 20 mei is het mogelijk om weer zelf boeken en andere materialen uit te kiezen. Vanaf dinsdag 25 mei kun je ook weer plaatsnemen aan de leestafel en ter plekke een werk- en studeerplek reserveren. Bezoekers krijgen bij binnenkomst een gezondheidscheck. Astrid Vrolijk – De Mooij, directeur-bestuurder Stadkamer: “Wij zijn blij met de versoepelingen en we zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de verdere opening volgende week. Het is fijn dat we straks onze sociale en maatschappelijke rol weer meer kunnen vervullen.”

Openingstijden

De wijkvestigingen van Stadkamer gaan vanaf 25 mei open volgens normale openingstijden. In het centrum, aan de Zeven Alleetjes 1a zijn we dan nog niet elke avond open. Hier kun je voorlopig alleen donderdagavond tot 20.00 uur bij ons terecht. Kijk voordat je ons bezoekt op de website voor de actuele openingstijden

Richtlijnen

Vanwege de richtlijnen van het RIVM zijn er nog extra regels. Bij binnenkomst draag je een mondkapje en doen we een gezondheidscheck. Om precies te weten hoeveel mensen in het pand aanwezig zijn, krijg je bij de ingang een toegangsitem. Er zijn voorlopig nog geen activiteiten in Stadkamer en ook de horeca is gesloten. Wel kun je dus vanaf 25 mei plaatsnemen in de huiskamer om zelf te gaan lezen. Wil je komen werken of studeren? Reserveer dan een plek aan de deur. We hebben nu nog beperkt plek. En natuurlijk is het belangrijk dat we altijd 1,5 meter afstand houden.

Vragen over een boek of reservering

Wie vragen heeft over een boek of een reservering kan ons altijd bellen of mailen. Je kunt ook een vraag stellen aan onze baliemedewerkers op locatie, maar we willen eigenlijk rijen voor de balies voorkomen. We kunnen je dan sneller helpen door je mail of telefoon te beantwoorden.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button