EconomieNatuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Twee waterschappen organiseren gezamenlijke online veiling met overtollig materieel

Zwolle – De uitgestelde veiling in opdracht van Waterschap Drents Overijsselse Delta en Waterschap Rijn en IJssel is van start gegaan op zowel Onlineveilingmeester.nl als Agribidding.com.

26 maart 2021 is de online veiling, welke eerder gepland stond in december, met overtollig materieel afkomstig van Waterschap Drents Overijsselse Delta en Waterschap Rijn en IJssel op Agribidding.com en Onlineveilingmeester.nl geopend. Beide veilingplatformen vallen onder de paraplu van OVM | Group. Door de passende maatregelen en het werken op afspraak is het voor de waterschappen en OVM | Group mogelijk om de veiling een vervolg te geven. Van tractoren en maaiboten tot lasapparaten en verkeersborden. Het aanbod is divers en er kan veelal al vanaf 10 euro geboden worden.

Transparant, duurzaam en effectief

Een online veiling is een transparante, duurzame en effectieve manier om overtollig materieel van de hand te doen. Zo krijgt het een tweede leven en een gelukkige nieuwe eigenaar. Iedereen krijgt de kans om mee te bieden. Dit gebeurt op afstand, waardoor het een ideaal Coronaproof verkoopkanaal is in deze roerige tijd.

Het is mogelijk om het te kopen materieel in het echt te bekijken. Er is een kijkmoment op afspraak gepland op donderdag 1 april 2021. Geïnteresseerden dienen zich hiervoor aan te melden. De kijkdag vindt plaats op twee locaties: aan de Ossebroeken 6 in Beilen en aan de Avinkweg 2 in Haarlo.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen

Back to top button