MagazineMuziek

Trijntje Oosterhuis naar Hedon

Terwijl op dit moment alle ogen op haar gericht zijn vanwege het Eurovisie Songfestival in Wenen, maakt Hedon bekend dat Trijntje Oosterhuis vrijdag 20 november naar Zwolle komt voor een optreden in het Zwolse poppodium. De voorverkoop voor dit concert is per direct gestart.

Trijntje Oosterhuis behoort al jaren tot de beste zangeressen van Nederland. In haar lange carrière verzamelde ze een indrukwekkende rij hits en zong ze met grote namen als Al Jarreau, Lionel Richie en Burt Bacharach. In 2015 vertegenwoordigt Trijntje Oosterhuis Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Walk Along’. Het lied werd geschreven door Anouk, met wie Trijntje eerder samenwerkte voor haar album ‘Wrecks We Adore’ dat in 2013 verscheen. Deze plaat bereikte de gouden status en leverde Oosterhuis een Edison op, haar derde inmiddels.

Afgelopen week verscheen haar nieuwste album dat eveneens ‘Walk Along’ heet. Tijdens het optreden op 20 november in Hedon kan je de prachtige nummers hiervan live horen terwijl klassiekers uit haar rijkelijke verleden ongetwijfeld ook voorbij komen.

De voorverkoop voor het optreden in Hedon is per direct gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon- zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Eerdere optredens van Trijntje Oosterhuis in Hedon waren snel uitverkocht, als je hier naar toe wilt raden we aan om zo snel mogelijk je kaartjes te bestellen.TRIJNTJE OOSTERHUIS

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 20 november
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 26,50

Kaarten voor dit optreden zijn per direct verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Hedon Zwolle
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button