Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Film ‘Far From The Madding Crowd’ nu in Fraterhuis

Prachtig portret van de onafhankelijke, koppige Bathsheba Everdene, een Engelse vrouw die drie totaal verschillende mannen aantrekt.

Verhaal 1870, het Engelse platteland. Bathsheba Everdene (Carey Mulligan) erft de boerderij van haar oom en zet het bedrijf voort. Ze dreigt haar zelfstandigheid echter snel te verliezen door de avances van drie heel verschillende mannen: de trouwe schaapherder Gabriel Oak, de rijke vrijgezel William Boldwood en de aantrekkelijke sergeant Troy. Elk van de drie mannen heeft een eigen invloed op Bathsheba’s leven en zij voelt zich gedwongen voor één van hen te kiezen. Thomas Vingterberg (o.a. ‘Jagten’, ‘Festen’) verfilmde de gelijknamige klassieke roman van schrijver Thomas Hardy. Dit tijdloze verhaal over keuzes en passies onderzoekt de complexiteiten van relaties, de grenzen van de liefde en het vermogen om moeilijke tijden te doorstaan.

Vertoning

‘Far From The Madding Crowd’ is te zien tot 3 juni 2015 in het Fraterhuis. Het is verstandig om vooraf te reserveren op www.filmtheaterfraterhuis.nl. Bezoekers kunnen op de website ook e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button