Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Trekzak muziek vanmiddag in Doepark Nooterhof

Op zondag 14 september vindt de vijfde editie van het Open Trekzakfestival plaats in Doepark Nooterhof. Samen genieten van trekzakmuziek op een prachtige plek in Zwolle midden in de natuur.

Doepark Nooterhof staat ook tijdens dit vijfde Open Trekzakfestival weer bol van activiteiten voor muziekliefhebbers. Iedereen is welkom. De toegang is gratis, met of zonder instrument. Je kunt komen luisteren, terwijl je kinderen spelen bij de waterspeeltuin. Je kunt meedoen aan workshops trekzak spelen of aan een introductieworkshop mondharmonica of trekzakspelen.

Verder zijn er instrumentenbouwers aanwezig, kun je een bezoek brengen aan een overdekte markt met instrumenten én er worden T-shirts voor groot en klein verkocht. Op diverse plekken in het park wordt muziek gemaakt en natuurlijk zijn het theehuis met terras gewoon open. Daar ben je van harte welkom voor een drankje of hapje. Kortom, voor elk wat wils. Jong of oud. Muzikant of toeluisteraar. Ons motto: Samen muziek maken en luisteren, midden in een sfeervolle groene omgeving.Programma Open Trekzak Festival

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button