Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

The Muncks releasen hun debuutplaat bij Hedon

The Muncks zijn klaar om de wereld te veroveren met heerlijke funk/rock muziek waar zij hun eigen draai aan hebben gegeven. Op 19 maart releasen zij hun plaat Hedon,  de plaat kent een kleurenpalet van scheurende gitaarriffs, swingende drumgrooves, funky Bass, soul en jazzy vocals. The Muncks veroverden in 2014 al de harten van de juryleden van de Burger Band Clash (Deventer) en Salland’s Got Talent (Raalte).

Het aantal optredens kwam afgelopen jaar in een stroomversnelling. Ze traden daarna op in cafés, vulden een Hedon Presents avond, speelden op het Pedro Pico Pop festival (Raalte) en gingen samen naar Tunesië. Naast de muzikale connectie is er ook een vriendschap ontstaan. Brothers on stage!  Zo zijn de vier muzikale talenten uitgegroeid tot een echte band die, weliswaar aan de start van hun carrière, ernaar streven om er elke keer een feestje van te maken!


THE MUNCKS
Locatie             : Kleine Zaal Hedon, Zwolle
Wanneer          : Donderdag 19 maart
Open                : 20:00 uur

aanvang           : 20:30 uur

Entree             : Gratis
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

 

Hedon Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button