Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Hedon presenteert psychedelische muziek van Pauw in Eureka

Drie vrienden uit Twente met een enorme passie voor de psychedelische muziek uit de 60’s en 70’s besluiten om samen te gaan jammen. Met Rens Ottink op drums, Eszl du Vois op bas en orgel en Brian Pots op gitaar en zang was het meteen raak na de eerste keer samen spelen. Het betekent de geboorte van PAUW. De jongens sluiten zich vervolgens weken op in een oude varkensschuur, om hier een betoverende set te creëren. Deze betoverende set zullen de heren laten horen op 21 maart in Eureka.

In 2014 nemen ze in diezelfde schuur eigenhandig een paar demo’s op en melden zich hiermee aan voor de ”Popronde”. Het levert ze 38 shows op en hiermee zijn ze de meest geboekte band uit de geschiedenis van het festival. In de tussentijd verzorgen ze de support voor Temples, Elephant Stone en de aftershow van Kasabian. En maken zij hun debuut op de radio en TV, met optredens bij 3FM, 3voor12 radio en De Wereld Draait Door. Nederland leert hierdoor in korte tijd PAUW kennen.

Met een op hol geslagen drummer, een bombastische bassist, een betoverende toetsenist en een charismatische gitarist met dromerige vocalen neemt PAUW je mee op een magistrale en onvergetelijke trip, die velen nog lang zal heugen.
 


 

PAUW
Locatie              : Eureka, Zwolle
Wanneer           : Zaterdag 21 maart
Open                 : 20:30 uur

aanvang           : 21:00 uur

Entree              : € 6,00 ( + € 2,50 lidmaatschap Eureka)
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

 

Hedon Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button