Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Subvention en Zienergie nieuwe sponsor van PEC Zwolle

Vanaf deze maand mag de Subvention Groep, bestaande uit Subvention en Zienergie, zich trotse sponsor van eredivisieclub PEC Zwolle noemen. Eén van de vestigingen is sinds november 2013 gevestigd aan de Dokter Stolteweg, naast het IJsseldelta stadion. Subvention en Zienergie mogen daarom natuurlijk niet ontbreken als sponsor van PEC Zwolle.

Subsidieadviesbureau Subvention
Subvention is een gerenommeerd en onafhankelijk subsidieadviesbureau met vestigingen in Enschede, Zwolle, Gouda en Uden. Vanuit deze vestigingen wordt gewerkt voor opdrachtgevers in heel Nederland. Het adviesbureau is gespecialiseerd in het verwerven van subsidies. Subvention Groep informeert klanten over subsidiemogelijkheden, vragen subsidies voor hen aan en verzorgen het hele administratieve natraject. Zo zijn wij ook betrokken geweest bij de ontwikkeling van het IJsseldelta stadion.

Duurzaam ondernemen met Zienergie
Zienergie is een landelijk opererend adviesbureau, dat zich specifiek richt op ‘duurzaamheid’. Of het nu gaat het nu om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, begeleiding bij het behalen van een certificering, het opzetten van een energieloket of verbetering van een energielabel? De adviseurs van Zienergie, met elk hun eigen vakgebied, begeleiden ondernemers stap voor stap.

Collega ondernemers ontmoeten
Bij de thuiswedstrijden zijn adviseurs van Subvention en Zienergie steevast aanwezig  om collega ondernemers te treffen. Een ideale plaats voor het ontmoeten van relaties of prospects om in een informele setting de wedstrijd te bekijken en nader kennis met elkaar te maken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button