Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Studiebeurs Zwolle krijgt nieuwe naam met ‘Onderwijsbeurs Noordoost’

Organisatie Groep Zuid heeft deze week bekendgemaakt dat de vorig jaar overgenomen Onderwijsbeurs Noord zal worden geïntegreerd in Studiebeurs Zwolle, welke ook sinds een jaar tot de portefeuille behoorde van de marktleider in studiekeuze. Hiermee ontstaat een grootse onderwijsbeurs met bovenregionaal karakter en een zeer volledig aanbod op mbo-, hbo- en wo-niveau. Om het uitgebreide verzorgingsgebied te onderstrepen heeft OGZ ‘Onderwijsbeurs Noordoost’ gekozen als naam voor het spektakel. Het inspirerende studiekeuze evenement gaat dit jaar plaatsvinden op 4 & 5 november 2015. Vanzelfsprekend met de IJsselhallen in Zwolle als vertrouwde locatie.

Rol studiekeuze

Met deze samensmelting geven zij Onderwijsbeurs Noordoost direct een prominente rol in het studiekeuzetraject van vele duizenden jongeren en hun ouders. Onderwijsbeurs Noordoost is daarom voor iedereen die met studiekeuze bezig is de moeite van het bezoeken waard: OGZ investeert flink in de komst van vele duizenden jongeren en hun ouders naar het evenement. De organisatie wendt alle beschikbare middelen en mogelijkheden aan om de leerlingen en hun decanen te informeren, enthousiasmeren en natuurlijk uit te nodigen voor dit grootse evenement. Alles om de vele exposerende onderwijsinstellingen uit het Noordoosten des lands (en daarbuiten) in de gelegenheid te stellen om kennis te maken met en zich voor te stellen aan hun doelgroep en natuurlijk de ouders.

Breed en compleet studiekeuze evenement

Annemarie Bruinsma van OGZ legt uit: ‘Met de totstandkoming van Onderwijsbeurs Noordoost bieden we een breed en compleet studiekeuze evenement waarmee we een groot spreidingsgebied bedienen. Vele binnen- en buitenlandse onderwijsinstellingen hebben zich reeds bij ons aangemeld als deelnemer, bovendien gaan we een heus Universiteitenplein creëren. Professionele studiecoaches van verschillende organisaties verzorgen gratis speedcoachgesprekken en nemen deel aan het inhoudelijke programma, dat nog verder vorm gaat krijgen. Alles om eenieder te voorzien van informatie en handvatten bij het maken van de aankomende studiekeuze. We zijn ervan overtuigd dat Onderwijsbeurs Noordoost qua uitstraling, verzorgingsgebied en aanbod onze Onderwijsbeurs Zuid gaat benaderen. En misschien wel overtreffen! Daarom maak ik graag van de gelegenheid gebruik om iedereen van harte welkom te heten bij hét platform voor studiekeuze in het Noordoosten van Nederland, welkom bij Onderwijsbeurs Noordoost!”

Gratis toegankelijk

Onderwijsbeurs Noordoost vindt plaats op 4 & 5 november 2015 in de IJsselhallen te Zwolle en op beide dagen is de beurs geopend van 14:00 uur tot 21:00 uur. Vanzelfsprekend zal het evenement voor iedereen gratis toegankelijk zijn na aanmelding vooraf.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button