Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Stichting KerstZwolle wil ruim 2.700 kerstpakketten samenstellen voor de Zwolse minima

Zwolle – Stichting KerstZwolle wil ook dit jaar weer ruim 2.700 kerstpakketten samenstellen voor de Zwolse minima, samen met alle mensen in Zwolle en omgeving. Na een bewogen jaar waarin inzamelen in de supermarkten vanwege corona niet moglijk was, gaan ze er nu weer vol voor. Met ruim 700 vrijwilligers in de supermarkten én met de online webshop. Net als vorig jaar hopen ze ruim 2.700 mensen in Zwolle blij te maken met een feestelijk kerstpakket, vrijwillig samengesteld door honderden Zwollenaren.

Helpt u dit jaar ook mee?

Op vrijdag 10 december en op zaterdag 11 december worden de hele dag boodschappen ingezameld bij supermarkten door heel Zwolle. U kunt dan boodschappen kopen en doneren voor de actie. Daarnaast is het mogelijk om als vrijwilliger het winkelend publiek bij de supermarkt om producten te vragen. Of u kunt de ingezamelde artikelen met uw eigen auto vervoeren naar de opslagplaats. Een klus duurt 2 á 3 uur. Het is leuk om dit bijvoorbeeld met elkaar te doen als buurtgenoten, sportmaatjes of als ondernemers samen.

Zet het vast in uw agenda!

Via het online inschrijfformulier op www.kerstzwolle.nl kunt u zichzelf – of als groep – digitaal inschrijven voor een klus. Op dit moment is het formulier nog gesloten, maar eind oktober wordt deze, net al de webshop, opengesteld worden voor iedereen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button