Nieuws uit ZwolleVerkeerVoorpagina

Steenstraat is auto’s beu

Publieksvriendelijke actie vanaf 29 oktober

Zwolle – In de Steenstraat in de Binnenstad geldt een inrij- en parkeerverbod voor auto’s en motoren. Dat betekent dat wandelaars en (brom)fietsers welkom zijn en dat snelverkeer een andere route moet kiezen. Omdat het verbodsbord nog te vaak genegeerd wordt, hangt er vanaf 29 oktober 2018 een spandoek aan het begin van de straat en krijgen overtreders een informatieflyer.

Bewoners, gemeente, de opsporingsambtenaren van City 360 en Landstede houden vanaf 29 oktober 2018 voor twee weken deze publieksvriendelijke actie. Daarna riskeren overtreders een bekeuring van € 95,-.

 

Parkeren

Een inrijverbod betekent ook een parkeerverbod. Vooral automobilisten parkeren er hun auto voor een korte stop om bij een van de ondernemers in de buurt inkopen te doen. Zij kunnen hun auto of motor parkeren in de parkeergarages Q-park aan de Pletterstraat en Noordereiland en in de parkeervakken aan de Thorbeckegracht en Rodetorenplein.

Steenstraat verboden voor motorvoertuigen – Foto © Peter Denekamp

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button