Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Start herinrichting Gasthuisplein

Zwolle – De gemeente Zwolle werkt van maandag 16 januari tot eind april aan de herinrichting van het Gasthuisplein. De werkzaamheden veroorzaken deels hinder voor het verkeer. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven. Aanliggende winkels en horeca blijven bereikbaar.

Het Gasthuisplein wordt volledig heringericht. De rijbaan, trottoirs en terrassen krijgen nieuwe bestrating en het aantal fietsparkeerplaatsen wordt uitgebreid. De platanen op het plein verhuizen naar locaties elders in de stad. Zij worden vervangen door nieuw groen.

Gevolgen voor het verkeer

In de periode van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari is het Gasthuisplein volledig afgesloten en wordt een omleiding ingesteld. Verkeer met de bestemming Nieuwe Markt rijdt dan via de Nieuwe Havenbrug.

Gasthuisplein krijgt lommerrijke uitstraling met speelplaats en terrassen
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Geef een reactie

Back to top button