112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Spoorwegovergang Nieuwe Veerallee zondag gesloten door werk aan Kamperlijntje

Zwolle – ProRail werkt van zondagmorgen 9 juli 07:00 uur tot maandagmorgen 10 juli 05:00 uur aan de spoorwegovergang Nieuwe Veerallee. Tijdens de werkzaamheden is de overweg afgesloten voor al het verkeer, inclusief fietsers en voetgangers. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

Tijdens de afsluiting en werkzaamheden aan de Nieuwe Veerallee in het weekend van 17 en 18 juni kon ProRail helaas niet alle onderdelen van de werkzaamheden voor het project Kamperlijn afronden. Daarom werkt ProRail op zondag 9 juli opnieuw aan het spoor in de Nieuwe Veerallee. De werkzaamheden bestaan uit het afstellen van de spoorstaven in de overwegbevloering.

omleiding auto

Omleiding

Van zondag 9 juli om 07.00 uur is de spoorwegovergang Nieuwe Veerallee afgesloten voor het autoverkeer. Ook fietsers en voetgangers kunnen deze overgang niet meer passeren. De omleidingsroute voor het autoverkeer loopt via de IJsselallee en via de A28 – Katerdijk. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Van Karnebeektunnel. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Vanaf maandag 10 juli om 05.00 uur is de spoorwegovergang weer toegankelijk voor al het verkeer.

omleiding overgang Veerallee

Overlast

De werkzaamheden worden op zondag en in de nacht van zondag op maandag uitgevoerd omdat er dan minder verkeer hinder ondervindt van de afsluiting. Om de overlast voor directe omwonenden te beperken houden de uitvoerders zoveel mogelijk rekening met de omgeving, bijvoorbeeld door machines niet langer aan te zetten dan strikt noodzakelijk.

 

 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button