Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Sinterklaas actie Zwolle dolblij met 200 knuffels van Meinesz & Bennesz

Zwolle – Feestwinkel Meinesz & Bennesz aan de Assendorperstraat in Zwolle doneerde donderdag 200 knuffels aan de Sinterklaas actie Zwolle. De actie waarbij cadeautjes worden ingezameld om kinderen uit gezinnen met een hele krappe beurs ook een mooi Sinterklaasfeest te bezorgen. De inzamelingsactie loopt inmiddels al een paar weken.

Ron Zwiers, één van de organisatoren is enorm blij met de gift. “Deze heren bekend van het Sinterklaasmuseum weten als geen ander hoe belangrijk Sinterklaas is voor kinderen.
Ze willen graag met deze donatie de kinderen in de minimagezinnen een mooie sinterklaas bezorgen. Met deze 200 knuffels maken ze in ieder geval een boel kinderen blij.”

De organisatie gaat het niet om geld. “Wij vragen aan de inwoners en winkeliers in Zwolle cadeaus, strooigoed of chocolade letters die wij op 3,4 en 5 december als Sinterklaas en Piet dan langs kunnen brengen bij deze gezinnen.”

De actie loopt nu voor het tweede achtereenvolgende jaar. Doordat instanties dit jaar veel meer kinderen hebben aangemeld kan het initiatief nog wel wat donaties gebruiken. Iedereen die de Sinterklaas actie Zwolle wil ondersteunen met donaties kan mailen naar sinterklaasactiezwolle@outlook.com. Appen kan ook op 06 – 12119553.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button