Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Sfeervolle open dag PEC Zwolle

Zwolle – In heerlijke omstandigheden heeft zaterdag de traditionele open dag van PEC Zwolle plaatsgevonden. Ruim 16.000 bezoekers kwamen gedurende de middag een kijkje nemen in en rondom het MAC3PARK stadion.

Vanaf 13.00 uur gingen de stadionpoorten open en stroomden de eerste bezoekers binnen. Supporters struinden direct de kraampjes af, waarbij er vooral filevorming ontstond bij het kledingaanbod. Zoals elk jaar verkocht de club ook vandaag weer grote hoeveelheden trainings- en wedstrijdkleding gebruikt door de diverse selecties. Naast de kledingkraam, kon ook de jaarboekkraam op veel interesse rekenen.

De nieuwste Jaarboeken van het afgelopen seizoen gingen als warme broodjes over de toonbank, terwijl ook de Jaarboeken van vorige seizoenen tegen bodemprijzen werden aangeboden en verkocht. Ondertussen bewogen de spelers en technische staf zich over het stadionterrein om handtekeningen uit te delen en selfies te maken. Ook werd er volop gebruik gemaakt van de vele activiteiten die door de partners van de open dag werden aangeboden.

Het slotstuk van de dag bestond uit de spelerspresentatie. Het zonnetje was inmiddels ingeruild voor wat regen, maar dat mocht de pret van supporters, staf en spelers niet drukken. In samenwerking met Wensink Mercedes-Benz werden de nieuwe spelers met prachtige bolides het speelveld opgereden, terwijl de andere spelers vanuit de catacombe het speelveld betraden.

Naast de hoofdselectie werden ook nog de spelers uit de voetbalacademie, het PEC Zwolle vrouwenteam en de convenantclubs voorgesteld. Met de spelerspresentatie kwam er een einde aan een zeer geslaagde open dag. PEC Zwolle bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet vandaag!

Gerelateerde artikelen

Back to top button