112 nieuwsAssendorpNieuws uit ZwolleVoorpagina

Scooterrijder aangereden door auto op Deventerstraatweg

Zwolle – Een scooterrijder is woensdagavond gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Deventerstraatweg.

De man reed rond negen uur ’s avonds op zijn scooter over het fietspad langs de Deventerstraatweg. Een automobilist komende vanuit de Lindestraat zag de scooterrijder over het hoofd. De man botste met zijn scooter tegen de zijkant van de auto en kwam hard ten val. Hij is door de ambulancedienst overgebracht naar het Isala ziekenhuis voor verdere behandeling.

Onveilige situatie

De automobilist vertelde dat hij door de hoge bosschage en onkruid langs het fietspad slecht zicht had op het fietspad. Omwonenden gaven hem bijval omdat ze regelmatig getuige zijn van bijna-ongevallen op deze plek. Door het hoge groen hebben automobilisten slecht zicht op het fietspad als ze vanuit de Lindestraat de Deventerstraatweg op willen rijden. Omwonenden zeiden opnieuw melding te gaan doen bij de gemeente Zwolle met het verzoek de struiken te snoeien.


Plaats op de kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button