112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

[UPDATE] Schietpartij Oude Vismarkt Zwolle

UPDATE 12.20 uur

Zwolle – Bij een vechtpartij tussen verschillende personen op de Oude Vismarkt is zondagochtend 8 november een 18-jarige inwoner van Zwolle in zijn been geschoten. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd om daar aan zijn verwondingen te worden behandeld.

Een 20-jarige inwoner van Leeuwarden werd kort na het schietincident aangehouden op de Broerenstraat. Hij werd ingesloten op het bureau. Naar de vechtpartij en het schietincident wordt een nader onderzoek ingesteld. Getuigen van het incident die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.


Op de Oude Vismarkt is vannacht geschoten. Daarbij is één gewonde gevallen.

Het slachtoffer is buiten levensgevaar en overgebracht naar het ziekenhuis. Wat de aanleiding is van de schietpartij is op dit moment nog onduidelijk.  De politie heeft een verdachte aangehouden. De politie heeft een tijdlang onderzoek gedaan op de Oude Vismarkt. Daarbij is ook een speurhond ingezet.

Volgens omstanders zou er sprake zijn van een opstootje waarbij iemand in zijn voet is geschoten. Dit zou zijn gebeurd in de omgeving Rodeleeuwsteeg. Een smal steegje welke uitkomt op de Oude Vismarkt.

 

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button