KabelkrantNieuws uit ZwolleVerkeer

RRReis verlengt vakantiedienstregeling t/m 9 februari

Zwolle – De overheid heeft de lockdown met 3 weken verlengd. Nog steeds is de oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet onnodig op pad te gaan. Voor het OV blijft gelden: reis alleen als het noodzakelijk is. Door de verlening van de maatregelen maken ook de komende tijd minder reizigers gebruik van het openbaar vervoer. Daarom verlengt RRReis de vakantiedienstregeling t/m 9 februari. Hieronder lees je wat de aangepaste dienstregeling verder betekent.

Geen scholierenlijnen

De scholierenlijnen rijden niet tot en met 9 februari. Met uitzondering van lijn 668.

Nog geen buurtRRReis

De buurtRRReis lijnen rijden in elk geval niet tot en met 9 februari. Tijdelijk is er de buurtbustaxi op de Veluwe. Tot en met 9 februari is het van maandag t/m vrijdag op alle buurtRRReis lijnen die op de Veluwe rijden mogelijk om de buurtbustaxi te reserveren. De buurtbustaxi reserveer je minimaal 4 uur voor vertrek via het telefoonnummer 088- 655 77 92. Plan je reis voor vertrek altijd via de reisplanner of 9292.nl.

In Overijssel is het helaas niet mogelijk om een rit te reserveren. Wij verzoeken reizigers te kijken naar een alternatief.

Geen nachtritten

De nachtritten op comfortRRReis komen te vervallen tot en met in elk geval 9 februari.

RRReis Servicewinkel gesloten

De RRReis servicewinkel op het busstation in Apeldoorn is gesloten t/m 9 februari.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button