Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

ROVA moest containers Zuid en Holtenbroek laten staan door gladheid

Zwolle – In de wijken Holtenbroek en Zwolle Zuid zijn vandaag een aantal huisvuilcontainers niet geleegd. In Holtenbroek gaat het om de blauwe papier containers, in Zuid om de groene GFT bakken.

De afvalverwerkingsdienst ROVA geeft aan dat het vanwege de gladheid onverantwoord was om met de inzamelvoertuigen de weg op te gaan. Met name binnenwegen waren soms onbegaanbaar.

Morgen hervat ROVA de inzameling. De blauwe containers kunnen morgen in Holtenbroek gewoon weer aan de weg. De ronde wordt dan alsnog gereden. Voor de inwoners in Zuid, waarvan de groene niet geleegd is, wordt het even wachten. De eerstvolgende inzameling is pas weer op woensdag 20 januari.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button