Koningsdag 2016Voorpagina

Reizen voor een prikkie op Koningsdag – gratis stadsbussen

Zwolle – Omdat de Koning zijn verjaardag viert in Zwolle wordt deze dag voor de reizigers in Zwolle nog feestelijker.

Gratis stadsbussen

Iedereen mag namelijk gratis reizen met alle stadsbussen op lijn 1 t/m 5 in Zwolle van Syntus. Een cadeautje voor alle reizigers in Zwolle. In verband met het bezoek van het Koningspaar aan Zwolle en de overige Koningsdagfestiviteiten, rijdt Syntus in Zwolle met extra bussen.
Het gratis openbaar vervoer in Zwolle wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zwolle en Syntus.

Koningsdagticket

Op alle andere stadsbussen van Syntus en de lijnbussen in de regio kun je een hele dag reizen voor € 5,- . Dit zogenaamde Koningsdag Ticket is vooraf te koop via de Syntus app of te koop bij de chauffeur in de bussen richting Zwolle en Arnhem (met uitzondering van lijn 43). Download de Syntus app in de Play Store of App Store en log in met uw Mijn Syntus account of maak een nieuw account aan.

Aangepaste dienstregeling

Op woensdag 27 april rijden alle bussen en treinen van Syntus volgens de zaterdagdienstregeling. De buurtbus rijdt niet op Koningsdag.
In verband met het bezoek van de Koning aan Zwolle rijden er ’s morgens extra bussen naar Zwolle en ’s avonds vanaf het festivalterrein van Kingdance naar Elburg en Epe.

Kingdance Zwolle

Het dancefestival Kingdance in Zwolle wordt gehouden op het evenemententerrein Grote Voort. De (extra) bussen die ’s avonds vanaf Kingdance rijden, vertrekken vanaf de halte Russenweg en volgen vanaf daar de route van lijn 100 en 203.
Ook worden er ’s avonds extra bussen ingezet vanaf het festivalterrein naar Elburg en Epe.

Klik hier voor een overzicht van de extra bussen van en naar Zwolle.

 

Stadsbus lijnen in Zwolle. Let op: alleen 1 tot en met 5 is gratis.

 

stadsbussen

Gerelateerde artikelen

Back to top button