KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Randolph de Fretes nieuwe trainer Be Quick Vrouwen 1

Zwolle – Randolph de Fretes (41) zal komend seizoen bij Be Quick Vrouwen 1 voor de groep staan. Hij zal daarmee de inmiddels vertrokken trainer Edward Sijahailatua opvolgen.

De Fretes, afkomstig uit Almelo, is momenteel trainer van v.v. Hoeve Vooruit in Haaksbergen en daarnaast Technisch Coördinator + Trainer / Coach MO19 Talententeam Reggestreek. In het verleden trainde hij o.m. het eerste team van DES (Nijverdal), AVC Heracles en SV Almelo. Daarnaast trainde hij ook de vrouwen van Hoeve Vooruit en had hij diverse jeugdteams onder zijn hoede.

Randolph heeft een vrouw en drie kinderen. Een voetbalgezin, want de gezinsleden zijn zeer betrokken bij zijn bewegingen binnen de voetballerij.

In het dagelijks leven is Randolph werkzaam in de zorg. Randolph is ambitieus, energiek en enthousiast en heeft veel zin om aan zijn werkzaamheden bij Be Quick te beginnen. Daarbij zal het, behalve Vrouwen 1, ook gaan om samenwerking met andere teams. Hij is in het bezit van een Uefa B-diploma.

Het vertrek van trainer Edward Sijahailatua en ook Vrouwen 2 trainer Patrick Hijlkema zal tot het eind van dit seizoen worden opgevangen door Anouk Bourgonje en Monique Plaggenborg.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren