112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Politie zoekt ‘blauwe auto’ na doorrijden ongeval Zwolle Zuid

Zwolle – Op zaterdagavond omstreeks 22:15 uur heeft er op de Oldeneelallee te Zwolle, ter hoogte van de Commissarislaan, een aanrijding tussen twee personenauto’s plaatsgevonden. Hierbij is één van de partijen doorgereden. Naast dat dit gedrag niet gewenst is, is dit ook strafbaar volgens de Wegenverkeerswet. Gelukkig hebben de inzittenden van de grijze auto geen letsel opgelopen. Wel zijn zij erg geschrokken.

Op de plaats van het ongeval zijn door de politie stukken van de personenauto van de doorrijder achtergebleven. De politie kon het herleiden naar een donkerblauwe personenauto. Het vermoeden is dat de auto, gezien de schade, in de omgeving (Zwolle Zuid) geparkeerd staat. Dit is echter niet met zekerheid te zeggen.

De personenauto heeft vermoedelijk aan linker voorzijde behoorlijke schade. Zie je een donkerblauwe personenauto, met (verse) schade, ergens in Zwolle geparkeerd staan of heb je een vermoeden wie de bestuurder van dit voertuig is geweest. Bel de politie dan. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844. Mocht je anoniem de informatie kwijt willen, dan kan er contact gelegd worden met Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000. Vanaf 07:00 uur is Webcare IJsselland weer aanwezig en kan er via Facebook of Twitter contact met Politie Zwolle worden gelegd.

Plaats op kaart bij benadering:

Gerelateerde artikelen

Back to top button