KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Opening College voor Mediumschap Zwolle

Zwolle – Op 10 juli 2022 opent het College voor Mediumschap officieel haar deuren. Na vele jaren van training, opleidingen en cursussen, is het tijd voor een vaste, inspirerende plek in Zwolle-Zuid. De schitterende voormalige school aan de Stokmeesterslaan 3 is prettig ingericht en ademt rust en een huiselijke warmte uit.

Voor Beatrix Bult, professioneel medium en oprichter van het College voor Mediumschap, is de belangrijkste drijfveer om mensen te helpen en leren omgaan met hun gevoeligheid en intuïtie. Zij leren om die eigenschappen juist als kracht in te zetten. De nieuwe opleidingslocatie biedt Beatrix, die cSNU gecertificeerd is, alle ruimte om haar ambitie waar te maken, voor de Zwolse studenten, maar ook de vele studenten uit de rest van Nederland.

Zes jaar geleden ontwikkelde Beatrix haar eerste eigen driejarige opleiding: Mediumschap & Zielsherkenning. Een opleiding die hoog gewaardeerd wordt door haar studenten. Op de zogenoemde Sprankelavonden krijgen studenten en nieuw talent een podium om zelf te shinen en hun skills te oefenen. In de nieuwe opleidingslocatie is ook plek voor de consulten die Beatrix geeft in Beatrix Praktijk.

Beatrix: “Het is tijd om verder te professionaliseren. Studenten willen graag ook op doordeweekse dagen lessen volgen. Dat kon tot nu toe alleen op zaterdag. En ik kan nu ook veel meer korte workshops geven. Ook kan ik op de nieuwe locatie het aanbod sterk verbreden. Ik ga hier bijvoorbeeld meer kinderen ontvangen om ze te helpen met hun hooggevoeligheid. Zeker voor deze groep komt in het College voor Mediumschap meer aanbod.”

Spiritualiteit wordt steeds belangrijker voor mensen. Mede daardoor is er tegenwoordig ook veel belangstelling voor het mediumschap. Voor Beatrix staat het leven al meer dan 25 jaar in het teken van mediumschap en spiritualiteit. In aansluiting op haar voormalige werk en opleiding in de maatschappelijke hulpverlening, begon Beatrix haar praktijk als medium. Zij doorloopt ook voortdurend zelf trainingen en opleidingen die haar kennis en vaardigheden vergroten. Beatrix is onder andere opgeleid aan het prestigieuze Arthur Findley College in Engeland.

Gerelateerde artikelen

Back to top button