Nieuws uit ZwolleSport

Parcours Zwolse MudRun 2018 bekend

Zwolle – De route van het sportiefste feest in Zwolle is bekend. De deelnemers van de Zwolse MudRun gaan over, onder en door de verschillende hoeken en gaten van het sportpark het Hoge Laar. De afstanden van 1,5 km tot 5 km bevatten 24 uitdagende obstakels, met modder, hoogtes en grensverleggende elementen.

Parcours

De run start bij HC Zwolle, het Hoge Laar en volgt daarna de route in de omliggende omgeving van het sportpark het Hoge Laar. Onder andere bij AV PEC1910, ZRZV, HKG, het Westerveldse bos en de mountainbike route waarna de run weer eindigt bij HC Zwolle.

De Zwolse MudRun 2018

SportService Zwolle heeft dit jaar opnieuw de handen ineen geslagen met de verenigingen Thor (Survival), ZRZV (Roei -en Zeilvereniging), AV PEC1910 (Atletiek), HC Zwolle (Hockey) en de Scouting Hopman Kippersgroep om dit sportieve modderfeest te realiseren.

Iedereen doet mee op zaterdag 7 juli 2018

De Zwolse MudRun is voor jong en oud! Iedereen vanaf 6 jaar kan meedoen. Individueel of in teamverband (max 6 personen). Dit jaar is het ook mogelijk om namens bedrijven/organisatie een team op te geven en in teamverband mee te doen. Meer info programma op www.zwolsemudrun.nl.

Kids MudRun: 1,5 km (6 – 10 jaar)
Family MudRun: 4 km (10 jaar en ouder)
Master MudRun: 5 km (16 jaar en ouder)
Bedrijven/teams: 5 km

Monicares Foundation

De Monicares Foundation is partner van de Zwolse MudRun. Alle opbrengsten van de run gaan naar het goede doel: de Monicares Foundation. Deze foundation geeft om -en zorgt voor Zwolse gezinnen die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of de ongeneeslijke ziekte van een van de kinderen of andere directe gezinsleden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button