112 nieuwsNatuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Oude boom bij Villa Suikerberg geveld door storm

Zwolle – Rond 11 uur zaterdagochtend is door de harde wind een tak van een boom afgebroken aan de Potgietersingel. Het gaat om een hele oude boom die naast Villa Suikerberg staat bij de parkeerplaats. De brandweer is ter plaatse en heeft de locatie afgezet met linten.

De boom is dusdanig beschadigd dat het waarschijnlijk te riskant is om de boom te laten staan. De gemeente is opgeroepen om te kijken of de boom gekapt moet worden. Dit zal door de ROVA gedaan worden.

Zwolle-Zuid

Rond half één moest de brandweer opnieuw uitrukken. De harde windstoten ontwortelden een berk aan de Van der Graaffmarke. Om te voorkomen dat de boom op de huizen zou vallen heeft de brandweer de berk omgezaagd.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button