KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Open dag Jeugdcircus Pavarini in Zwolle

Zwolle – Altijd al een keer willen koorddansen, eenwieleren of jongleren? En hou je wel van een beetje uitdagingen? Kom dan op zaterdag 7 januari langs bij circus Pavarini, hét jeugdcircus van Zwolle. Ze houden deze zaterdag een open dag van 10.00 – 15.00 uur. Tijdens de open dag zie je kinderen die al een tijdje les hebben, maar je mag onder professionele begeleiding ook zelf aan de slag. Vanaf 5 jaar ben je van harte welkom om te komen trainen bij Pavarini.

Er wordt geoefend met acrobatiek, jongleren, koorddansen, trapeze, eenwieleren, theater: het kan allemaal. Er is veel individuele aandacht en plezier is het toverwoord. Ook is er een jongleergroep voor volwassenen. Na het aanleren van de basis kan je leren variëren in patronen, het aantal ballen of jongleren met ringen, kegels of zelfs met fakkels. Er is geen competitie onderling, maar wel enorm veel plezier!

Ben je benieuwd hoe dat er uit ziet? Kom dan langs tijdens de open dag. Waar? Gymzaal, Bachlaan 4A Zwolle of mail voor meer informatie naar info@pavarini.nl.

 

Naar de website

Gerelateerde artikelen

Back to top button