Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Opbrengst verloting supportersclub PEC Zwolle ten goede aan Roy Against MS

Zwolle – Zaterdag 23 februari speelt PEC Zwolle de thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Voor deze wedstrijd in het MAC3PARK stadion heeft de supportersclub een grote verloting.

De loten kosten € 1, – en worden voorafgaand aan de wedstrijd verkocht buiten het stadion en in het supporterscafé. De winnende lotnummers worden in de rust bekendgemaakt.

De opbrengst van deze verloting komt deze keer geheel ten goede van de stichting Roy Against MS. Deze stichting is in het leven geroepen om DJ Roy El Kei te helpen met zijn strijd tegen de ziekte MS. Het doel is om Leroy naar Mexico te laten reizen. Hij kan daar stamceltherapie ondergaan en revalideren.

“Als supportersvereniging zijn we natuurlijk enorm begaan met Leroy. Hij is al jaren verbonden aan onze supportersclub als DJ Roy El Kei. Hij draaide belangeloos in ons supportershome. Als wij hem kunnen helpen om deze behandeling mogelijk te maken dan doen wij met alle liefde. Als supporters moeten we er ook voor elkaar staan. Ik hoop dat veel van onze fans gehoor geven aan de oproep om Leroy te steunen”, zegt voorzitter Freddy Eikelboom.

Roy Against MS

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button