Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

Nog vier Berkum-spelers blijven

Zwolle – VV Berkum heeft met nog vier spelers van de huidige hoofdselectie afgesproken dat ze ook in het nieuwe seizoen 2019-2020 weer uit zullen komen voor de Zwolse hoofdklasser.

Johnsen Bacuna is één van hen en de succesvolle spits gaat daarmee na de komende zomer alweer zijn vijfde seizoen in bij Berkum. Ook verdediger Dennis Horstman heeft toegezegd te zullen blijven en voor hem betekent dat, na een eerder ‘uitstapje’, het vierde achtereenvolgende Berkum-jaar. Verder verlengen verdediger Patrick van der Veen en aanvaller Michel van Aggele, die nu allebei bezig zijn met hun eerste seizoen bij Berkum, hun verblijf bij de Zwollenaren.

Daar staat tegenover dat verdediger Jasper Bremmer en middenvelder Hoeseb Yakob er na respectievelijk drie en twee jaar voor gekozen hebben om hun voetbalcarrière volgend seizoen buiten VV Berkum voort te zetten.

Van de huidige hoofdselectie hebben nu vijftien spelers toegezegd bij Berkum te blijven. Eerder werd bekend dat centrumspits Jonathan van Marle komende zomer de overstap van hoofdklasser WHC naar Berkum zal maken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button