EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Online warenhuis Zwolle opent binnenkort haar deuren

Zwolle – Het is een bijzondere tijd voor lokale winkeliers. Dit vraagt om een bijzondere aanpak.
Daarom lanceren drie innovatieve bedrijven; YFK Marketing, Cycloon Post & Fietskoeriers en Zupr het online platform warenhuiszwolle.nl.

Online oriënteren, lokaal kopen

Warenhuis Zwolle biedt de fysieke winkelier de mogelijkheid om zichzelf én het gehele productassortiment ook online te laten zien. Consumenten kunnen dan zelf kiezen of ze de producten online bestellen en laten bezorgen door een fietskoerier van Cycloon Post & Fietskoeriers of dat ze het zelf ophalen in de winkel.

Zo profiteert de consument van breed, online oriënteren en lokaal kopen. Het assortiment van zowel de grote winkelier als de kleinere lokale ondernemer is zichtbaar op het platform. Zo blijven consumenten shoppen in eigen stad, ook bij eigen lokale helden.

Waarom interessant voor winkeliers?

Het is niet voor alle winkeliers mogelijk om een professionele webshop te laten maken, en dat is vaak ook niet waarom zij een winkel zijn begonnen. Contact met de consument is voor hen vaak het belangrijkste. Toch is in deze tijd online zichtbaarheid een must. Met warenhuiszwolle.nl kunnen winkeliers meeliften op het zeer professioneel ingerichte platform waar ze gemakkelijk hun assortiment toe kunnen voegen.

Wie gingen Zwolle al voor?

In 2019 startte online warenhuis Groningen en in 2020 volgden steden zoals Geleen, Den Bosch en Hilversum. Zowel grote als kleine winkeliers zijn zichtbaar op het platform. Zo bied je de consument echt de ervaring van het oriënteren in een stad, maar dan online. Hierdoor zal men zeer gericht een winkel bezoeken, dit is gezien de laatste ontwikkelingen natuurlijk zeer gewenst.

Initiatiefnemers Warenhuis Zwolle

Warenhuis Zwolle is een initiatief van YFK Marketing, Zupr en Cycloon Post & Fietskoeriers. Samen steunen zij graag de lokale ondernemers.

“Lokaal kopen, eten en reizen wordt voor consumenten gelukkig steeds belangrijker. Als marketingpartij weten wij dat bij zo’n sterke behoefte er ruimte is voor een concept zoals Warenhuis Zwolle. YFK is sinds 2019 ook actief in Zwolle en we willen dit graag doen voor de lokale ondernemers!” Eva van Leeuwen, oprichter en eigenaar van YFK Marketing:

 

“Met Eva heb ik regelmatig over de missie gesproken die we als Zupr hebben: het creëren van gelijke (online) kansen voor retailers en merken. Een paar weken geleden belde ze me dat we eigenlijk net als in Groningen iets zouden moeten doen voor de winkeliers in Zwolle. Daar wilden we graag aan meewerken. Ons platform geeft winkeliers de mogelijkheid om met hun locatie en assortiment direct online zichtbaar te zijn zonder dat daar bijvoorbeeld een webshop voor nodig is.” Michiel Vos, oprichter en eigenaar van Zupr

“Cycloon bezorgt pakketten op een duurzame manier: op de fiets! Wij horen vaak dat het erg wordt gewaardeerd als er een fitte fietskoerier aan de deur komt. Cycloon is ook een Zwols initiatief en daarom vinden we deze samenwerking supergaaf. Doordat we pakketten met de fiets bezorgen kunnen we zorgen voor schonere binnensteden en zo kunnen we samen de wereld groener fietsen.” Marco Eerkes, bedrijfsleider van Cycloon Post & Fietskoerier Zwolle:

Gratis aanmelden

Ondernemers die zich nu aanmelden, betalen tot 1 november 2020 geen lidmaatschap kosten! (Daarna €200 per jaar) Men kan zich kosteloos aanmelden om deel te nemen aan Warenhuis Zwolle, via de volgende link http://zupr.io/nl/zwolle. Ondernemers worden dan binnen 48 uur benaderd door de organisatie Zupr, die ervoor vervolgens voor zorgt dat winkeliers online zichtbaar worden gemaakt. Daarnaast zal Cycloon Post & Fietskoeriers de eerste 50 pakketjes gratis bij de consumenten bezorgen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button