KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Nieuw seizoen Hedon Academy van start in samenwerking met partners Deltion College, ArteZ Zwolle en No Man’s Land

Zwolle – Vorige week organiseerde Hedon Productiehuis, in samenwerking met partners Deltion College, ArteZ Zwolle en No Man’s Land | De Coöperatie, de eerste editie van het nieuwe seizoen Hedon Academy. In een met studenten gevulde Kleine Zaal van Hedon ging het tijdens deze avond over Branding & Plannen maken. Onder leiding van moderator Judith van der Klip was Lois van Wijk, brandmanager van Warner Music Benelux te gast. Voor het eerst sinds maart 2020 was het voor de studenten weer mogelijk om een editie van Hedon Academy fysiek bij te wonen.

Lois van Wijk

De hoofdgast van deze avond was Lois van Wijk. Lois is brandmanager van Warner Music Benelux en verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van (creatieve) marketing concepten voor releases van artiesten zoals Coldplay, David Guetta en Ed Sheeran. Om jezelf te onderscheiden van anderen en om gericht plannen te kunnen maken is het belangrijk dat je ‘branding’ on point is. We praten over hoe dit allemaal bij Warner Music in zijn werk gaat maar ook over hoe jij hier zelf mee aan de slag kan en hoe je door te onderzoeken wie je bent en waar je voor staat betere plannen kan maken.

Verder kijken dan alleen de ontwikkeling van je muzikale en artistieke talent

Dit seizoen is de samenwerking met partners Deltion College, ArteZ Zwolle en No Man’s Land | De Coöperatie nogmaals onder de loep genomen en aangescherpt. In de samenwerking kijken ze verder dan de ontwikkeling van alleen je muzikale en artistieke talent. Als student leer je ook organiseren en marktgericht denken. Je krijgt technische tips, en ontdekt hoe de programmering van een muziekpodium werkt. Allemaal zaken die belangrijk zijn als je professioneel muzikant wordt. Je leert daarbij samenwerken met andere disciplines, zodat je als muzikant zo veelzijdig en praktijkgericht mogelijk bent. En natuurlijk krijg je volop podiumtijd om te oefenen en repeteren. Zo gebruiken je elkaars kracht op het podium, achter het podium, in de oefenruimte of naast het podium zodat jouw muzikale talent ook je werk kan worden.

Hedon Academy: Branding en Plannen Maken is nogmaals te bekijken via www.hedonproductiehuis.nl/live. Hedon Academy is een co-productie van Hedon Productiehuis, ArtEZ Zwolle, Deltion College en De Cooperatie – No Man’s Land

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren