LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Neem plaats in de Ziggo eBattle F1 festivaltruck op het Bevrijdingsfestival in Zwolle

Zwolle, 2 mei 2018 – De Formule 1 gekte viert hoogtijdagen. Terwijl de volgende grand prix neerstrijkt in Spanje, brengt Ziggo de Formule 1 naar Zwolle. De eerstvolgende stop van de Ziggo eBattle F1 truck is namelijk de Festivalboulevard op het Bevrijdingsfestival Overijssel. Deelnemers kunnen gratis plaatsnemen in een gloednieuwe Playseat en proberen de snelste rondetijd neer te zetten.


Plaatsnemen, racen, winnen!

In deze virtuele wedstrijd kan iedereen proberen de snelste rondetijd neer te zetten om een plekje in de finale af te dwingen. De tien snelste coureurs worden per grand prix uitgenodigd om het in de Ziggo eBattle Bar in Hilversum tegen elkaar op te nemen. Hier veroveren de twee beste coureurs een plekje in #TeamDoornbos of #TeamCoronel. Zij maken daarna met z’n tweeën in het Formule 1 Café, live op Ziggo Sport uit wie de winnaar wordt van de Ziggo eBattle F1 van Spanje.

#TeamDoornbos of #TeamCoronel

Net als vorig jaar spelen Robert Doornbos en Tom Coronel weer een rol bij de eBattle op Ziggo Sport. Dit jaar nemen ze de rol als coach aan om de twee finalisten optimaal te laten presteren. De finalisten mogen onderling kiezen bij welk team zij zich aansluiten. De uiteindelijke winnaar van de Ziggo eBattle F1 krijgt zelfs de kans om een plekje in de Ziggo eBattle Pro League af te dwingen, waarbij een hoofdprijs van 10.000 euro kan worden gewonnen.

 

Jaar van het verzet / Bevrijdingsfestival Overijssel

Ieder jaar staat er een thema centraal tijdens Bevrijdingsfestival Overijssel. Verzet staat in 2018 centraal in herdenkingen, vieringen, musea en educatie. Het gaat daarbij om verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog en ook de inspiratie die het iedereen nu nog biedt. Tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel, dat plaatsvindt in Zwolle, is er een divers programma met onder andere concerten, theatershows en colleges op verschillende locaties in de stad.

Gerelateerde artikelen

Back to top button