Nieuws uit ZwolleVerkeerVoorpagina

Nachtelijke afsluitingen tussen aansluiting Epe en knooppunt Hattemerbroek

Zwolle – Er wordt groot onderhoud uitgevoerd op de A50 tussen Epe en Heerde in de richting van Zwolle. In de periode van 30 mei tot 21 juni 2022 wordt er in 14 nachten aan de weg gewerkt. De A50 is hierbij afgesloten voor verkeer tussen Epe en knooppunt Hattemerbroek in de richting van Zwolle.

Het verkeer moet rekening houden met omleidingen en extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

Onderhoudswerkzaamheden

De rijkwaterstaat vervangt het asfalt op de snelweg A50 tussen Epe en Heerde. Daarnaast voeren zij andere onderhoudswerkzaamheden uit, zoals het herstellen van voegen, het aanbrengen van markering en we vervangen of vernieuwen de vangrail als dat nodig is.

Planning van de onderhoudswerkzaamheden

De A50 is in totaal 14 nachten afgesloten tussen Epe en knooppunt Hattemerbroek in de periode tussen 30 mei en 21 juni 2022. Dit gebeurt op verschillende tijden, die zijn aangepast aan de verkeersintensiteit op die dagen. Het verkeer wordt omgeleid via de autoweg N309 en de snelweg A28.

Advies aan weggebruikers

Vermijd tijdens de werkzaamheden de A50 tussen Epe en knooppunt Hattemerbroek. Raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie en pas zo nodig uw reis hierop aan. Houd rekening met extra reistijd. Volg de aanwijzingen en omleidingsroutes op de borden langs en boven de weg.

Gerelateerde artikelen

Back to top button