Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Muziekminnende horecabedrijven houden Rhythm and Blues Night

Zwolle – Op de woensdagavond voor Hemelvaartsdag is het tijd voor Rhythm & Blues! In de Zwolse cafés kun je op 17 mei de heerlijkste muziek beluisteren. Ben jij een echte R&B fan of houd je gewoon van gezelligheid, dan moet je hier zeker bij zijn! Heb jij zin in een avondje R&B’en? De dag erna is een vrije dag, dus wat let je? Bel je vrienden en kom swingen, luisteren en (misschien wel) meezingen!

De Rhythm & Blues Night is het oudste evenement van Horeca Evenementen Stichting Zwolle, waarin de Zwolse horeca verenigd is. Al bijna dertig jaar is het een vaste waarde in Zwolle voor de liefhebbers van onvervalste Rhythm & Blues. Een evenement dat precies op het juiste moment wordt gehouden; want op de avond voor Hemelvaartsdag, traditiegetrouw een vrije dag in Nederland.

Programma en deelnemers

Tien muziekminnende Zwolse horecabedrijven maken van Rhythm & Blues Night een succes. Onder de deelnemende cafés bevinden zich: Café De Hete Brij, Dublin House, De Kuiperij, Jack’s Music Bar, Het Vliegende Paard, Café ’t Beugeltje, Blue Bayou, Café Koos, Taboe bar & keuken. Het reeds bekendgemaakte programma bevat onder meer de bands Bunte Hunde, Nails, Veldman, Blues/Rock TurboJam met Henk Wesselink, Ymte Koekoek en Sam Pols.

Actueel

Het volledige programma wordt gepubliceerd op www.gastvrijzwolle.nl, de website van de Horeca Evenementen Stichting Zwolle, waarin de Zwolse horeca verenigd is. Houd de site in de gaten voor de aanvullingen op het programma!

www.gastvrijzwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button