Nieuws uit ZwolleSport

Molecaten verlengt hoofdsponsorschap PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle en hoofdsponsor Molecaten verlengen wederom de samenwerking. Molecaten, met campings en vakantieparken door heel Nederland, in Hongarije en met lodges in Afrika onder de naam Robin Pope Safaris, is bezig aan het vijfde seizoen als hoofdsponsor. Met deze verlenging van ons hoofdsponsorschap wordt de samenwerking één van de langslopende en meest herkenbare van de Eredivisie.

Tim Slager, directielid van Molecaten: ,,Al vijf jaar zijn wij met heel veel plezier hoofdsponsor van PEC Zwolle en al langer betrokken als shirtsponsor. Als echt familiebedrijf voelt de club PEC Zwolle ook zeker als familie voor ons. In de loop der jaren is onze samenwerking steeds sterker en intensiever geworden. De voorbije jaren hebben we, mede door dit partnership met PEC Zwolle als merk enorme stappen voorwaarts gemaakt. Familie steunt elkaar in goede en in mindere tijden. De club kan in de huidige fase de steun goed gebruiken. We hebben alle vertrouwen in PEC Zwolle en kijken uit naar de toekomst.”

Edwin Peterman, commercieel directeur PEC Zwolle: ,,Het is geweldig nieuws dat Molecaten, het belangrijkste partnership van de club, wederom heeft verlengd. In de fase waarin we zitten mogen we als club trots zijn dat we dit partnership verder uitbouwen. Op naar een mooi nieuw hoofdstuk van onze krachtige samenwerking.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button