Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Meer dan 90 onderwijsinstellingen op Onderwijsbeurs Zwolle

Zwolle – De jaarlijkse Onderwijsbeurs in Zwolle is weer van start gegaan. Vandaag en morgen krijgen duizenden scholieren informatie over  vervolgopleidingen in de IJsselhallen. Maar liefst 90 onderwijsinstellingen vanuit het MBO, het HBO, de universiteit en zelfs vakgerichte opleidingen zijn vertegenwoordigd op de beurs.

RTV Focus Zwolle sprak met een aantal studenten over hun oriëntatie op de vervolgopleiding.

Opleidingen van alle niveau’s

Onderwijsbeurs Noordoost biedt een groot overzicht van opleidingen op zowel mbo, hbo als wo niveau. Naast de vele scholen en opleidingen zijn er ook (leerwerk)bedrijven uit verschillende branches. Zij kunnen je precies vertellen welke studie je moet volgen voor een bepaald beroep of hoe het is om na je studie binnen die branche aan het werk te gaan. Ook zijn er op de beurs studenten van verschillende scholen en opleidingen aanwezig. Zij kunnen uit eigen ervaringen vertellen hoe de studie in elkaar steekt en de scholier een eerlijk antwoord geven op alle vragen.

De Onderwijsbeurs is ook zaterdag 5 oktober nog te bezoeken.

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button