Nieuws uit ZwolleSport

Martijn Kist nieuwe trainer SV Zwolle A1

ZWOLLE – SV Zwolle heeft afgelopen week bekend gemaakt dat Martijn Kist de nieuwe trainer van SV Zwolle A1 wordt. Martijn loopt dit seizoen als assistent-trainer mee bij het eerste elftal en heeft de trainerscursus TC3 afgerond.

Daarnaast heeft Martijn als keeper een verleden bij SV Zwolle. Hij verdedigde jarenlang het doel voor de geelhemden. Blij is SV Zwolle dan ook om Martijn voor komend seizoen aan te stellen als trainer van SV Zwolle A1.

De jeugd heeft de toekomst bij SV Zwolle. De club wil de jeugd behouden en een betere doorstroming creëren naar de senioren. Samen met onze nieuwe A1-trainer heeft SV Zwolle alle vertrouwen erin om deze ingeslagen koers goed te vervolgen.

Daarnaast is onze eerste elftalspeler Patrick Maat benoemd als trainer van B1. Patrick heeft de gehele jeugdopleiding doorlopen bij SV Zwolle en speelt op dit moment verdienstelijk in het eerste elftal. Ook is Patrick al een aantal jaren jeugdtrainer bij SV Zwolle. Patrick gaat daarnaast de cursus TC3 volgen. Samen met Patrick heeft SV Zwolle alle vertrouwen erin om de doorgaande lijn binnen de jeugd een goed vervolg te geven.

svzwollepatrickmaatB1

Gerelateerde artikelen

Back to top button